Live Residence - Apartamente Bucuresti

Este mereu o provocare atunci când vine vorba despre construirea unei case pe un teren mic. Aducerea arhitecturii moderne în această casă de familie a fost o provocare destul de mare pentru designeri, dar cu toate acestea ei au reușit să facă foarte bine față acestui proiect. Această casă modernă este așadar perfectă pentru că oferă confortul de care oricine are nevoie.

Găzduind o familie tânăra, această casă pune la dispoziție o cale de acces acoperită, ea oferind în același timp și o zona de terasă unde va puteți bucura de mese în aer liber alături de prietenii voștri. În interior veți găsi o locuință luminoasă și aerisită. Ferestrele sunt mari, acestea fiind realizate într-un stil modern de arhitectură, ele oferind în același timp și un efect minimalist, acesta fiind îndulcit de un decor inedit. Camera de zi este una mare, ea fiind construită în plan deschis. Tot aici mai există și un mic studio, acesta fiind perfect ca birou la domiciliu.

Dormitorul principal este situat la acest nivel. La nivelul inferior însă, se află toate celelalte dormitoare, alături de o camera generoasă de familie. Pe lângă acestea, se mai găsesc și câteva adăugiri la îndemână. Casa este proiectată pentru o viață modernă, ea având chiar și o zona de spălare la intrare, aceasta fiind perfectă pentru depozitarea cizmelor murdare sau a articolelor umede. Pardoselile cu gresie, dar și mobilierul confortabil sunt și ele moderne, acestea transformând această casă de familie într-una modernă.

VIZIONARE crossmenu