Live Residence - Apartamente Bucuresti

Oamenii sunt incredibili creativi și inventivi. Sunt capabili să construiască structuri uimitoare, să decoreze și să refacă spațiile într-un mod inovator uimitor sau amestecând tot felul de stiluri într-un mod armonios. Cei care sunt capabili să facă astfel de lucruri sunt foarte talentați și pasionați și își exprimă sentimentele și punctele de vedere prin rezultatul muncii lor creative.

 

Arhitecții Jacques și Eric Chevalier au făcut o treabă minunată atunci când au decis să refacă o fermă veche situată în mediul rural francez al provinciei. Au reușit să păstreze structura originală a acestei clădiri și au venit cu alte detalii moderne, cum ar fi prezența unei piscine în exterior sau scările interioare care apar în zona de living.

 

Combinarea și predominanța pereților groși de piatră și a elementelor din lemn creează o atmosferă caldă și rustică. Lumina naturală pare să invadeze fiecare spațiu al acestei clădiri, iar modul simplist de decorare a interioarelor pare să fie principalul stil folosit pentru această casă. Zona de zi a fost o cramă veche și acum este un spațiu mare pe două niveluri separate de o vatră.

 

La nord, peretele orb servește ca o structură de susținere a unei rampe duble de scări. La sud, o deschidere mare cu fier vopsit în negru, mărginind cu arcurile lor în curtea interioară unde cresc palmieri și plante cu flori.

 

Este o casă care îți inspiră căldură, liniște și frumusețe naturală. Aici puteți aprecia mai mult simplitatea vieții și momentele prețioase care vă pot oferi.

VIZIONARE crossmenu