Live Residence - Apartamente Bucuresti

O casă mică nu este de obicei ceva ce încercați să construiți în mod intenționat. Nu mulți oameni ar dori să aibă o casă mică. Mai degrabă ar opta pentru ceva mare, ceva impresionant.

Casa în sine are o suprafață totală de 109,43 metri pătrați. A fost finalizat în 2010 și are un aspect foarte simplu și proaspăt. Locația casei este foarte interesantă. A fost amplasat într-o zonă de unde există o distanță egală cu orașul oriunde te uiți. Site-ul propriu-zis este foarte mic și înconjurat de străzi. Nu este locația pe care majoritatea oamenilor ar alege-o pentru casa lor. Nu este o zonă liniștită și nici foarte sigură.

Fațada acestei minuscule case este albă. A fost probabil o încercare de a face să pară mai mare. Este, de asemenea, o culoare neutră, care se potrivește bine întregului concept minimalist de la baza acestui proiect. În interiorul casei există o înălțime ușor diferită, care creează o diversitate specială. Casa are, de asemenea, mai multe ferestre destul de mici, care par a fi plasate la întâmplare. Aceasta este o casă foarte simplă atât în ​​interior, cât și în exterior. Este strict ceea ce clientul avea nevoie și nimic mai mult: un dormitor confortabil, o bucătărie frumoasă, un living primitor, un nivel superior și chiar un loc de parcare.

VIZIONARE crossmenu