Live Residence - Apartamente Bucuresti

Proiectarea unei case pentru o femeie poate fi foarte provocatoare. De obicei, există o mulțime de cereri și totul trebuie să fie perfect. Atenția la detalii este crucială. Dar proiectarea unei case pentru două femei este una dintre cele mai importante. Cu toate acestea, nu toată lumea este la fel și, în acest caz, această reședință este surprinzător de simplă și austeră. Este Casa M și se află în Tochigi, Japonia.

Casa M a fost un proiect dezvoltat de Hiroyuki Shinozaki Architects. A fost construită în 2012. Casa se întinde pe o suprafață de 63,87 metri pătrați și se află pe un amplasament de 138,75 metri pătrați. Este o structură cu o poveste care a fost concepută pentru două femei. Structural, arată ca o serie de volume mici organizate în jurul unui centru. În mijloc există un spațiu de 6m pe 6m. Restul volumelor sunt dispuse în jurul ei, radiază din centru.

Aceste structuri anexe conțin restul spațiilor și includ bucătăria, baia, dormitorul și zona de depozitare. Chiar dacă, din punct de vedere structural, sunt structuri individuale, toate sunt conectate și acoperite de un acoperiș mare. Au grinzi de lemn în tavan și seamănă cu o serie de cutii de lemn. Între ele există o serie de goluri, aceste goluri servesc drept locuri de parcare și de intrare și oferă vedere spre exterior. În cazul zonei de locuit, golurile oferă și lumină naturală.

VIZIONARE crossmenu