Live Residence - Apartamente Bucuresti

În Brazilia, într-o mică vilă de pescuit numită Trancoso, se află o casă foarte frumoasă și fermecătoare. Este un loc modest, dar este foarte frumos și impresionează într-un mod foarte minunat. Casa Lola, așa cum se numește, este un exemplu frumos de echilibru perfect. Nu numai că are un design simplu, dar totul este perfect.

 

Casa Lola este un amestec rafinat de materiale. A fost construit cu un ochi dornic de echilibru și are o combinație de sticlă, lemn și ciment care nu este neobișnuit în esența sa, dar surprinzător în modul în care a fost folosit și în modul în care fiecare material își păstrează caracteristicile și natura și se îmbină cu întregul și contextul pentru a crea un design foarte armonios. Această proprietate are un mod unic de a lua ceva simplu și de a-l transforma în ceva spectaculos, păstrându-și totodată simplitatea și autenticitatea.

 

În ansamblu, Casa Lola pare a fi o reflectare perfectă a orașului care este casa sa. Este o casă modestă, dar are multe detalii frumoase care o fac unică și o transformă într-un exemplu spectaculos de arhitectură și design rafinat. Îmi place în mod deosebit alegerea materialelor. Conexiunea interior-exterior este foarte puternică și totul pare a fi într-o chiuvetă perfectă cu orice altceva și cu peisajul.

 

În interior, casa are grinzi din lemn expuse, mobilier din lemn care nu urmărește să fie perfect, ci mai degrabă să fie natural și o serie de detalii unice. Chiar dacă materialele utilizate nu sunt definite în special de finețe și căldură, aici fac ca această casă să se simtă foarte primitoare și confortabilă, precum și fermecătoare și elegantă în felul său. Important nu este ceea ce folosești, ci modul în care îl folosești. Casa Lola este exemplul perfect pentru asta.

 

VIZIONARE crossmenu