Live Residence - Apartamente Bucuresti

Firma Clujeană Wunderpark, deținută de organizatorii Untold și Neversea, a susținut într-o solicitare adresată Consiliului General al Municipiului București că dorește spațiu acolo pentru organizarea de evenimente, zone de luat masa și zone comerciale.
Întrebat dacă atitudinea sa înclină spre acordarea sau refuzarea concesiilor, Nicuşor Dan a răspuns:
“Nu vă spun până la analiză. Știți că politica noastră este să înlocuim festivalurile gratuite organizate de Primăria Municipiului București cu mulți bani cu evenimente organizate de operatori privați. Din acest punct de vedere, sunt organizat de privat. Operatori din Bucureşti susţinători ai festivalurilor, rămâne însă de stabilit cum vor fi organizate aceste festivaluri”, spune Nicuşor Dan de la G4media.
O decizie în acest sens va fi luată probabil peste „câteva luni”, iar la Primăria Municipiului București s-au discutat „4-5 luni” despre regulile de închiriere a locațiilor și modul de utilizare a spațiului pentru astfel de evenimente, a mai spus el. spuse, Nicusor Dan.
„Toată discuția trebuie să se uite la proiectul anterior, pentru că pe de o parte vrem să protejăm spațiul verde, pe de altă parte, în prezent, Parcul Izvor nu are un semn foarte clar, nu este din perspectiva amenajarea peisajului. Un proiect prost îi va aduce multe pagube, un proiect bun îl poate înveseli”, a mai spus Nicuşor Dan.
Solicitarea Wunderpark a stârnit furia unor ONG-uri, care au explicat că Bucureștiul este cu mult sub pragul de 26 de metri pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor și că parcul nu mai poate fi sacrificat pentru organizarea de evenimente.
Vara aceasta, Parcul Izvor a găzduit un festival de nostalgie.

VIZIONARE crossmenu