Live Residence - Apartamente Bucuresti

Pe 19 iunie, Buhnici i-a spus lui Zoso într-un videoclip de pe YouTube că ar trebui să aibă un comportament matur demn de un bărbat de 40 de ani și să nu-și bată joc de aspectul său.
Buhnici a clasificat gesturile lui Vali Petcu drept „body shaming”.
„Buhnici și Cadar (n.r. Dan Cadar, youtuber IT Zone) se înțeleg foarte bine pentru că amândoi sunt grași. Nu iau niciodată aspectul corpului nimănui, răspund doar rușinii corporale cu această promisiune: voi face tot posibilul. Moralitatea și legalitatea te fac înțelegi că nu ai nici un drept și nici un drept să te forțezi să o faci din nou. Așa”, a spus George Buhnici de la Zosso.
Mesajul lui Buhnici a fost ca răspuns la un videoclip postat de bloggerul Zoso numit „Fișiere Buhnici”, în care îl acuza pe YouTuber că nu citează surse în comentarii, fură idei de la alți creatori de conținut și nu semnalează în mod explicit reclame.
George Buhnici a fost puternic criticat în public după ce a criticat înfățișarea femeilor care au venit la plajă, apoi a făcut glume nepotrivite despre soția sa, spunând că „arăta ca o minoră”.
“Venim la plajă să vedem pielea și vreau o piele fără vergeturi. Deci, dacă investești la fel de mult într-un salon cât investești într-un tatuaj, cred că suntem cu toții mai bine”, a spus Buhnici. Într-un interviu cu Antena Stars pe plajă la Festivalul Neversea.
George Buhnici este unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut YouTube din România, cu 311.000 de urmăritori pe Instagram, 638.000 de urmăritori pe Facebook, 1,14 milioane de urmăritori pe YouTube și 210.000 de urmăritori pe TikTok.

VIZIONARE crossmenu