Live Residence - Apartamente Bucuresti
Articolul prezintă faptul că trotuarele de pe I.C. Brătianu, din sectorul 3, la o aruncătură de băţ de Piaţa Universităţii. La fiecare pas, adevărate capcane pe trotuare. Un adevărat pericol pentru gleznele trecătorilor. Piatra cubică este complet distrusă, spartă sau lipsește complet. Multe zone sunt doar pietriș sau pământ. Zona respectivă are multe apartamente noi în ansambluri rezidențiale, pentru a vedea o listă completă cu apartamente de vânzare Sector 3, vă recomandăm să accesați eDezvoltator.ro.

Suntem în I.C.Brătianu, din sectorul 3, la doar o aruncătură de băț de Piața Universității. La fiecare pas, există adevărate capcane pe trotuar. Un adevărat pericol pentru gleznele trecătorilor.

„Orașul ăsta nu face nimic.” „Cum se văd ținând sacii în cărucioarele de cumpărături de care își bat joc de râs.” „Nu există nicio posibilitate ca acest centru să fie așa în 2022.” „Care sunt oameni de la Primărie?” Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care le transmit oamenii atunci când sunt întrebați despre starea orașului în care locuiesc.

Această situație nu este nouă, o întâlnim de peste un an pe Bulevardul I.C. Bratianu. Pietrele cubice sunt complet distruse, sparte sau pierdute complet. Multe zone au doar pietriș sau murdărie.

Instalate în aprilie 2016, plăcile au fost deteriorate, iar administrația orașului nu a făcut nimic pentru a remedia problema. Autoritatea stradală a semnat un contract de întreținere a trotuarului bd în 2015. Văd. Brătianu în colaborare cu SC Tehnologica Radion SRL, proiectul a fost executat în 2016. Valoarea contractului este de 4,56 milioane lei, fără TVA.

În august 2021, un reprezentant al PMB a declarat pentru Libertatea: „Lucrările de reparare a trotuarelor vor fi integrate într-un program amplu de reparații pentru străzile administrate, care va începe după finalizarea procesului de licitație și a contractelor asociate. Inspectorii ASB inspectează periodic arterele gestionate (drumuri și trotuare) ) fezabilitate”.

A trecut aproape un an și nu s-a întâmplat nimic. De asemenea, situația s-a înrăutățit, sunt mai multe zone cu probleme, iar pentru a ajunge acolo unde trebuie, trebuie să fii foarte atent la plăcile de beton.

Printre fotografiile realizate de fotoreporterul Libertatea Dumitru Angelescu se numără și fotografii din magazinul din București.

Aici și-a lansat campania candidatul independent de atunci Nicușor Dan, care a fost susținut de PNL și USR-PLUS la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei – sediul de campanie este chiar în clădirea magazinului din București.

„Acesta este un loc simbolic pentru capitală. Magazinul a fost construit în perioada interbelică, naționalizat în 1948, reutilizat ca magazin în timpul comunismului și a permis să fie distrus în perioada postcomunistă”, susține Nicholas Kusol Dan.

În prezenţa lui Dan Barna şi Ludovic Orban, Nicuşor Dan a anunţat o „revoluţie” la Bucureşti. “Trebuie să reconstruim acest oraș care a fost distrus atât în ​​timpul comunismului, cât și în postcomunism. Va fi o luptă între comunism și anticomunism. Din păcate, orașul, după 12 ani de guvernare PSD, vede că nu arată ca capitală a României deloc, respectul de acum câţiva ani a devenit, cumva, păcat pentru un oraş murdar”, a spus primarul de atunci, citat de G4Media.

Libertatea a solicitat primăriei Capitalei să comenteze această problemă, iar oficialii PMB au spus: „În prezent, Autoritatea Stradă are în derulare un contract de reparații locale pe străzi, bulevarde, drumuri și trotuare. Trotuarele de pe bulevardul I. C. Brătianu sunt deja incluse pe plan local. începe în următoarea fază a planului de reparare a trotuarului”.

VIZIONARE crossmenu