Live Residence - Apartamente Bucuresti
În acest articol se prezintă faptul că pompierii au întrerupt curentul la șine pentru a o îndepărta pe femeia în vârstă de 59 de ani. Ea a murit în ambulanța care o transporta la spital pentru îngrijiri medicale. Circulația a fost reluată pe ambele sensuri, respectiv Berceni și Pipera. În aceste zone puteți găsi apartamente noi în ansambluri rezidențiale, pentru a accesa o listă completă cu apartamente de vânzare Berceni și apartamente de vânzare Pipera, vă recomandăm să vizitați site-ul eDezvoltator.ro.

Reprezentantul ISU București a declarat pentru ziarul Libertatea că femeia în vârstă de 59 de ani a murit în ambulanța care a dus-o la spital pentru îngrijiri.

Circulația dus-sens a fost reluată, Berceni și Pipera trimițând mesaje separate reprezentanților Metrorex.

La fața locului se află doi angajați SMURD și Detașamentul Special de Salvare. Pompierii au întrerupt curentul la șine și au luat-o pe femeia în vârstă de 59 de ani.

“Am intervenit sub linia de metrou la stația Piața Victoria pentru a salva o persoană. După ce șinele au pierdut curentul, echipele de salvare au salvat o victimă inconștientă în vârstă de 59 de ani. În acest moment, personalul SMURD i-a acordat primul ajutor. Delegații ISU București i-au transmis complet. restricții de circulație pe ambele sensuri, respectiv Berceni și respectiv Pipera.

„Astăzi, 10 iulie 2022, la ora 15:03, în stația de metrou Piața Victoriei nr. 1, un pasager a căzut pe calea de rulare a Liniei 2, posibil încercând să se sinucidă. Circulația trenurilor a fost reorganizată și era pe Linia 2. A între stațiile Pipera și Aviatorilor funcționează sistemul de pendulă”, a spus Metrorex într-un comunicat de presă.

Personalul SMURD s-a deplasat imediat la fața locului și a intervenit pentru acordarea primului ajutor.

Stația de metrou Piața Victoriei 1 este închisă publicului călător, iar trenurile nu vor trece prin stație până când personalul medical preia victima.

„În conformitate cu procedurile interne, autoritatea competentă va desfășura o investigație de cercetare cu Metrorex pentru a stabili circumstanțele incidentului”, a mai transmis Metrorex pe Twitter.

Metrorex a anunțat sâmbătă, 9 iulie, că lucrează la un plan de îmbunătățire a siguranței pasagerilor care așteaptă în metrouri pe peroane. La început, la gara Berceni va fi instalat un sistem de protecție anti-sinucidere, dar termenul de finalizare nu a fost finalizat din timp.

Metrorex a adăugat că proiectul pilot, intitulat „Sistem de protecție a pasagerilor în stațiile de metrou prin instalarea de porți de siguranță pe platforme”, în prezent instalează porți individuale „pentru a analiza comportamentul tehnic, operațional și cerințele funcționale pentru siguranța obligatorie”, precum și răspunsurile pasagerilor. .

VIZIONARE crossmenu