Live Residence - Apartamente Bucuresti

Toate judeţele avertizate de meteorologi sunt: ​​ Arad, Bihor, Satu Mare, Timiş, Dolj, Olt, Teleorman, Călăraşi şi Giurgiu, iar parţial: Alba, Argeş, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Hunedoara, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea.

În general, se înregistrează o putere calorică de 37…40 de grade Celsius după-amiaza și nu mai mică de 20…22 de grade Celsius seara, exacerbând astfel disconfortul termic. Indicele de temperatură și umiditate (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Coduri galben și portocaliu pentru aproape toată țara: În București, canicula se va intensifica marți, cu temperaturi de 35-39 de grade Celsius înregistrate după-amiaza și nu mai mici de 18-21 de grade Celsius în seara, astfel încât va fi exacerbarea disconfortului de căldură.

Indicele de temperatură și umiditate (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. De asemenea, jumătate din țară se află sub codul galben de caniculă.

Caniculă va persista în Oltenia și Muntenia miercuri (27 iulie). În general, se înregistrează o putere calorică de 37-40 de grade după-amiaza și nu va scădea sub 20-22 de grade seara, exacerbând astfel disconfortul termic. Indicele de umiditate al temperaturii (TUI) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Valurile de căldură se vor intensifica, vremea va fi din nou caldă, disconfortul termic va crește, iar Indicele de temperatură și umiditate (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Temperatura maximă marți (26 iulie) este de 36-37 de grade, iar miercuri (27 iulie) ajunge la 39-40 de grade; căldura minimă este de 18-21 de grade.

Va exista o șansă crescută de instabilitate atmosferică (vânt puternic, posibil cicloni, averse și descărcări electrice) în serile de miercuri (27 iulie) și de miercuri până joi (27/28 iulie).

VIZIONARE crossmenu