Live Residence - Apartamente Bucuresti

Articolul prezintă faptul că fostul primar al Sectorului 1 este acuzat de abuz de putere. Acesta, împreună cu directorii executivi sunt anchetați. Dacă sunteți în căutarea unor apartamente de vânzare din Sectorul 1, eDezvoltator.ro vă oferă o listă cu apartamente noi din ansambluri rezidențiale ale acestei zone.

Daniel Tudorache a fost acuzat de abuz de putere dacă un funcționar public obține un avantaj necuvenit pentru sine sau pentru alții.

Alături de el îi mai cercetează pe Pițigoi Bogdan, fost director executiv al Direcţiei de investiţii a Primăriei Sectorului I, pe Ludu Dornela-Anca, fost director executiv al Direcţiei management economic, şi pe Fulgeanu Ovidiu Nicolae, fost director executiv al legii. și Departamentul Juridic de Resurse Umane.

Fodoroiu Cosmin Marius, fost director al Direcției de Investiții a Primăriei Sectorului 1 a municipiului București, a fost vizat și pentru conspirație de fraudare în forme succesive.

DNA l-a acuzat pe Daniel Tudorache că a acceptat ilegal plăți nerezonabil de mari către Rompres în 2012, în ciuda deciziei administrative a Curții de Contabilitate de a recupera supraplata anterioară.

„În cursul anului 2012 s-a susținut că s-au făcut ajustări de tarif în raport cu contractul semnat în 2008 pentru administrarea serviciilor de salubrizare în sectorul administrativ București Sector 1, care a încălcat legea. Facturi pentru tarife ajustate au fost făcute în 2012 și cândva. Ulterior, în urma unei hotărâri administrative a Curții de Contabilitate, care a urmărit în 2016 recuperarea sumei suplimentare plătite”, transmite DNA.

În ceea ce privește infracțiunile de înșelăciune și conspirație dintre acestea, DNA prevede că în perioada mai 2017 – 16 septembrie 2019, în contextul măsurilor luate de societățile comerciale de modificare a tarifelor la serviciile de sănătate, „compartimentul unității administrativ teritoriale în cazul în care societatea solicită modificări ale tarifelor. O reprezentare falsă a sumei taxei pe care se bazează este înșelătoare dacă este adevărată.”

VIZIONARE crossmenu