Live Residence - Apartamente Bucuresti

Fiind unul dintre cei mai discutați creatori de conținut în toate domeniile rețelelor sociale, în special în tehnologie, George Buhnici a stârnit multe reacții negative online după declarația sa la Modern Beach.
„Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să punem degetul mijlociu în sus în fața pandemiei, să ne uităm la 60 de kilometri depărtare și să fim recunoscători că nu suntem acolo, că ascultăm muzică bună aici”, a spus el în fața unui microfon.
Apoi a început să vorbească despre cum arată fetele care veneau la plajă, criticându-le pe cele care aveau grijă de aspectul lor.
“Am văzut fete aici care arată bine. Dar am văzut și fete care nu arată bine. Și nu vreau să mi se explice, suntem la un festival și putem da vina pe orice, da, dar serios Da, mergeți la sală, fetelor!”, a spus vloggerul.
Hai sa mergem la plaja sa vedem pielea, sper ca pielea sa fie fara vergeturi. Așa că, dacă investești la fel de mult în saloane ca și în tatuaje, cred că toți o să ne fie mai bine. Îi încurajez pe toată lumea să meargă la sală. Pentru ca de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți pielea, cu siguranță vrei să fim prieteni, ar trebui să mă convingi cu altceva decât cu decolteu. Putem fi de acord că a privi sfarcurile și bucile este normal? Asta vreau să văd pe mare! „George Buhnici:
După ce a rostit aceste cuvinte, Bunic a făcut și o glumă nepotrivită despre soția sa, care i-a surprins și pe reporteri.
“Sunt norocos să am o soție care arată ca o minoră. Aceasta este șansa vieții mele,uită-te la ea!”. Lorena Buhnici a apărut apoi în cadru râzând, iar soțul ei a rugat-o să facă o învârtire în fața camerei: „Uită-te la ea! Câți ani ai anul acesta?” „25 de ani”, a spus reporterul, iar Buhnici a insistat: „ 25, mulțumesc.”
Reporterul a comentat: „Dar nu e minora pe care ai spus-o!” și Lorena a intervenit: „Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, dar George Buhnici a insistat: „Ascultă, dacă ți-aș spune vârsta reală, ai face-o. Înțelege că este minoră! Atât îi dai, cât are și cât pierzi, atunci minorul va ieși!”
Reacțiile la discursul lui Buhnici au făcut furori în mediul online, iar vloggerul are sute de mii de urmăritori.
“Pe lângă faptul că bărbatul nostru a sugerat că este atras de minori, i-a arătat soției sale un produs pe care urma să-l revizuiască. Apoi s-a dublat pe Instagram”, a scris Andrei R. pe Facebook.
Majoritatea criticilor vin din partea femeilor. „Ai 40 de ani, ești o persoană publică și crezi că este perfect ca o femeie ca tine să iasă cu kimchi, așa că să îndepărtezi grăsimea și vergeturile pentru a te impresiona este ideal și atunci tu sfârșește. Spune că norocul vieții tale este că soția ta arată micuță. Atunci renunți =))))))”, Andreea B.
“George Bunic este cel mai otrăvitor personaj de pe internetul românesc. Mai otrăvitor decât Superbet și făcut reclamă cu LC Waikiki. EDIT: Pentru cei care uită, să ne amintim de poziția sa față de invadarea Ucrainei de către Rusia”, a comentat Andrei Z.
Au existat și comentarii sarcastice, inclusiv unul care a lăsat clar că Bunic are un trist simț al umorului, amintindu-și că în urmă cu doi ani a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu soția sa, sub care scria: „Am corupt această minoră, m-am declarat pierdut.” Printre cei care au făcut de râs de necazuri ascultând punctul de vedere al lui Bunici s-a numărat și Septimius M, care a scris: “Nu e amuzant. A fost toată ziua. O schimbare de scutec si acum are colică.”
Într-o postare de acum doi ani, Bunic a vorbit din nou despre soția sa, numindu-o „minora”. Internauții l-au descoperit și au comentat puternic în ultimele ore. Foto: Instagram/George Buhnici George Buhnici, care este legat de Libertatea, a spus că în curând își va spune cuvântul cu privire la remarcile sale și valul de critici primite. Facebook are 638.000 de abonați, YouTube are 1,14 milioane, iar TikTok are 210.000.

VIZIONARE crossmenu