Live Residence - Apartamente Bucuresti

Compania germană Studio Aisslinger a venit cu un proiect interesant și durabil de arhitectură numit Fincube. Compania a construit Fincube la o altitudine de 1200 de metri lângă Bozen, Italia. Ținta a fost să vină cu o structură cu consum redus de energie, cu o amprentă minimă de CO2.

 

Fincube este la fel de bun ca un apartament mic, cu o suprafață de 47 mp, care cuprinde în cea mai mare parte spațiul de locuit. În general, designul interior este minim și acest lucru se datorează faptului că această casă poate fi demontată și mutată într-o locație diferită la un moment dat încă, există toate facilitățile moderne în această facilitate.

 

Aceasta este o structură neobișnuită. Forma este interesantă și originală, iar detaliile sunt destul de simple, dar creează un impact puternic. Cel mai interesant detaliu este faptul că proprietarul poate doar să-și împacheteze casa și să plece atunci când se plictisește acolo, astfel încât să poată alege o nouă locație și casa va urma. Acesta este un lucru pe care majoritatea structurilor nu îl pot face. Nu este cel mai simplu proces, dar este posibil și se întâmplă.

 

Cu toate acestea, este un apartament mic, așa că îmi imaginez că designul interior nu este foarte sofisticat. În acest caz, probabil cea mai bună soluție este de a alege piese extensibile care economisesc spațiu și sunt, de asemenea, foarte funcționale. În general, este un design de casă foarte inteligent și interesant, cu o caracteristică foarte rară. Este, de asemenea, o structură foarte frumoasă, modernă și impresionantă.

 

VIZIONARE crossmenu