Live Residence - Apartamente Bucuresti

Un influencer și vlogger cu sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, George Buhnici, care de două zile se află în centrul unui scandal uriaș, a declarat: „Venim la mare să vedem piele și sper să nu fie așa, au vergeturi. Putem fi de acord că e normal să vezi sfarcuri și buci? Asta vreau să văd la mare!”
Adresându-se reporterilor pe o plajă din Constanța într-o seară la festivalul Neversea, Buhnici a mai spus: “Sunt norocos să am o soție care arată ca o minoră. Aceasta este șansa vieții mele.
Declarațiile i-au adus un val uriaș de critici, din partea adepților săi și a unor persoane publice. Chiar și CNCD a depus o plângere și va analiza declarația lui Buhnici că ar putea fi amendat dacă va fi găsit vinovat de discriminare.
Influencerul a avut de suferit și în ceea ce privesc datele din mediul online, pe lângă miile de comentarii critice, cea mai dramatică reacție de pe rețeaua de socializare a fost că a pierdut trei pagini de Facebook în cele 24 de ore de la izbucnirea scandalului.
Buhnici gestionează două pagini pe rețeaua de socializare, printre care una în care își promovează podcastul IGDLCC, unde scrie că este o „personalitate publică” și a avut luni dimineață 638.000 de urmăritori înainte ca scandalul să se răspândească. După 24 de ore, 203.000 de oameni au dat jos pagina. Și vlogger a blocat comentariile.
Buhnici are și un profil de Facebook unde nu își promovează niciunul dintre produsele sale în spațiul influencer, cu 148.000 de urmăritori.
Buhnici și-a pierdut adepți pe contul său de Instagram, dar mult mai puțin decât Facebook. Avea 311.000 de luni dimineața, mai aveau 308.000 de luni după scandal.
Între timp, pe You Tube, Buhnici nu vede prejudiciul scandalului. Contul său a pierdut 10.000 de abonați de la 1,14 la 1,13 milioane.
TikTok a fost singura platformă care a avut adepți noi în urma scandalului, în jur de 1.400, de la 210.000 pe lună la 211,4 a doua zi. După izbucnirea scandalului, Buhnici a continuat să-și promoveze podcast-ul pe toate platformele sale de socializare, dar peste tot a restricționat comentariile urmăritorilor.

VIZIONARE crossmenu