Live Residence - Apartamente Bucuresti

La prânz, pe blogul personal buhnici.ro, vloggerul a scris un răspuns în încercarea de a-și apăra remarcile despre soția sa și femeile pe care le-a întâlnit în timpul șederii sale la mare. În interviu, el și-a lăudat odată soția ca fiind „ca o minoră” și a trimis fetele expuse la mare la sală, dar „nu arată bine”.
„Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică. Sunt norocosul soț al unei femei frumoase cu care trăiesc din 2007.
Din câte știu, femeile adoră să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Marea majoritate a oamenilor își doresc să-i spună unei femei că pare mai tânără decât vârsta ei de anunț, mai ales după aproximativ 30 de ani. În cazul soției mele, era evident. A avea grijă de ea însăși este puterea ei, care m-a făcut înapoi de la aproximativ 100 kg la un corp normal în ultimii ani.
Dar acesta nu a fost scandalul zilei. Dar despre faptul că aș încuraja pedofilia și misoginia. Să luăm unul câte unul. Nu este prima dată când îmi felicit soția pentru că arată mult mai tânără. Fac asta mult și am făcut-o acum vreo trei ani când am spus într-o postare pe Instagram că arată ca o minoră. Aceasta este evident o metaforă. Dacă comedianții spun asta, este umoristic? Daca spun asta, de ce nu este o gluma desi este de proasta calitate? Oricine mă cunoaște știe relația mea cu soția mea și nu încurajez pedofilia.
A spus că a folosit o „metaforă”
Nu mă așteptam, din vorbele și faptele mele, ca o metaforă să aibă atâta succes după ce am fost intervievată de un serial TV. Interesant este că în prima săptămână de la publicare, interviurile au fost fără succes, fie la televizor, fie online. Acel interviu a fost reîncărcat parțial în unele grupuri online și amplificat în ultimele două sau trei zile. Crezi că sunt paranoic? Mai multe la final.
Cu toate acestea, întrebarea de mai sus este legată de alte lucruri pe care le-am spus în acel interviu. Am criticat public obezitatea și expunerea la celulită. Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. A spus doctorul și am văzut cu toții. În #IGDLCC, am atins acest subiect de multe ori cu medici etc. La televizor sunt mereu știri. Cei care îndrăznesc să vorbească deschis și să perturbe corectitudinea politică exagerată trebuie să se pronunțe public. Obezitatea este o problemă națională.
Obezii nu aleg să fie obezi, dar treaba noastră ca societate este să încurajăm, să motivăm și să facem presiuni pentru ca problemele de sănătate publică să nu devină noul normal. Da, am spus că fetele ar trebui să meargă la sală. Întrebați diverși antrenori câți copii fac sport. Spun ironic, ironic, pentru o emisiune TV, asta ma deranjeaza foarte mult. Dar este adevărat”, a scris George Bunich.
Cu toate acestea, el a susținut că scandalul a fost de fapt deliberat și a căutat să dovedească teoria, spunând că ceea ce spunea el este de fapt „o discuție online amplificată și distorsionată care a ajuns în lumea reală. În toată propaganda pe care o am pe podcastul meu Of the subiecte, aceasta a devenit suficient de importantă încât să vreau știri TV. Destul să ne distragă atenția?”
„Oricum, Bunich a mai scris la finalul articolului că pedofilia este inacceptabilă, este o crimă și trebuie pedepsită! Îmi iubesc soția și îi încurajez pe toți să aibă grijă de sănătatea lor. Nu mă voi opri Spune ce cred, dar Voi fi mai selectiv în ceea ce privește locul în care vorbesc. Îmi voi alege cuvintele cu mai multă atenție, dar nu-i pot opri pe troli. A gândi pentru tine este treaba tuturor. Nu lua nimic din chestii de pe web, dacă vrei cunoașteți punctul meu de vedere, vă rog să-mi scrieți direct.”
Postarea vine după ce a fost ținta unui val de indignare pe rețeaua de socializare într-un interviu acordat Antena Stars în care Buhnici și-a lăudat soția pentru că „arată ca o minoră”. “Aceasta este o oportunitate o dată în viață. Judecă. Fii atent la ea!”. Înainte de asta, a invitat fetele la sală. “Am văzut fete aici care arată bine. Dar am văzut și fete care nu arată bine. Și nu vreau să mi se explice, suntem la un festival și putem da vina pe orice, da, dar serios Da, mergeti la sala, fetelor!
Hai sa mergem la plaja sa vedem pielea, sper ca pielea sa fie fara vergeturi. Așadar, dacă investești la fel de mult într-un salon cât și într-un tatuaj, cred că ne va fi mai bine cu toții.
Încurajez pe toată lumea să meargă la sală. Pentru ca de ce? Dacă vrei să vii la plajă, îmi arăți pielea, cu siguranță vrei să fim prieteni, ar trebui să mă convingi cu altceva decât cu decolteu. Putem fi de acord că a privi sfarcurile și bucile este normal? Asta vreau să văd pe mare! “

VIZIONARE crossmenu