Live Residence - Apartamente Bucuresti

Marian Godină, care a devenit recent tatăl unei fetițe, a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care vorbea despre mame și face aluzie la declarația lui Buhnici, care a vorbit despre faptul că soția  sa „arăta ca o minoră” și le-a invitat pe fete să „meargă la sală” înainte de a se expune la mare.

Polițistul din Brașov a scris despre noua sa funcție de tată și a evidențiat eforturile soției sale în creșterea copiilor. El a explicat că, în timp ce era foarte logodit, Georgiana a fost cea care a purtat încărcătura, și i-a atacat, fără să-i pomenească, pe Buhnici și Ilinca Vandici, care în urmă cu patru luni au spus că își dorește ca soțul ei să fie „șmecher” și nu să schimbe scutece sau să meargă la cumpărături.

„Dacă să fii bandit înseamnă să nu schimb scutece, să împing cărucioarele, să nu faci băiță, să nu-i dai biberoane, atunci nu sunt un mafiot. Apropo, nici nu vreau să fiu un gangster. Lăsându-mă deoparte pentru „eforturile mele”, vreau să vă spun că Georgiana și-a asumat greutățile, așa cum cred că o face orice familie. Mama este fundația, indiferent cât de mult mi-am dorit să împart responsabilitățile în mod egal, și chiar să am grijă o ajut mai mult”, a scris Godină.

Mama însărcinată în nouă luni a adormit lângă soțul ei neputincios, ea a fost cea care a trecut prin greutățile nașterii. Tot ea este cea care i-a pus câteva kilograme în plus în coapse, eventual ceva celulită, sfidând alcoolicii de mare „care caută sâni și buci”. Marian Godină:

“Mamele merita toata aprecierea și respectul nostru, dacă comentezi la mama ta, te rog să îți fie rușine, măgarule, ești măgar!”, a fost mesajul poliției.

Postarea urmează interviul lui Buhnici la Antena Stars în care și-a lăudat soția pentru că „arată ca o minoră” și „asta este șansa vieții mele. Uită-te la ea!”.

Înainte de asta, Buhnici le-a invitat pe fete să treacă pe la sală. “Am văzut fete aici care arată bine. Dar am văzut și fete care nu arată bine. Și nu vreau să mi se explice, suntem la un festival și putem da vina pe orice, da, dar serios Da, mergeți la sala, fetelor!

Hai să mergem la plajă să vedem pielea și sper ca pielea să fie fără vergeturi. Așa că, dacă investești la fel de mult în sală ca și într-un tatuaj, cred că ne-ar fi mai bine cu toții. Îi încurajez pe toți să meargă puțin la sală. Dacă vrei să vii la plajă, îmi arăți pielea, cu siguranță vrei să fim prieteni, ar trebui să mă convingi cu altceva decât cu decolteu. Putem fi de acord că a privi sfârcurile și bucile este normal? Asta vreau să văd pe mare! ”

La fel ca Marian Godină, George Buhnici este și el tată de fată.

VIZIONARE crossmenu