Live Residence - Apartamente Bucuresti

„Domnule Bunici, vă duc la maternitate să vedeți cât de dureroasă este o sarcină de nouă luni. Uite ce cicatrici mi-au rămas!
Dar în ochii mamelor și proaspăților tați, nimic nu este mai important decât legătura pe care o fac între ei atunci când își țin copilul în brațe. Pentru acești părinți, singurul gând este… copiii lor vor să fie sănătoși!
Mama mea a născut cinci copii și corpul ei a suferit modificări complet normale! Defectele pe care le-ați enumerat au și mama mea și bineînțeles multe femei. Ceea ce era mai important pentru ea nu era pielea imperfectă, ci perfecțiunea în ochii tatălui meu, ci fericirea cu care am venit pe această lume.
Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar merge în „cameră” în fiecare zi, cu siguranță nu ar putea să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de amabil. Mândria ei, satisfacția ei nu se află într-un corp impecabil, fără vergeturi. Bucuria ei suntem noi: un medic, un profesor de fizică, un programator, un arhitect și un copil al cărui viitor este ghidat de părinții și frații săi.
Te voi duce la UTI și văd cum un bărbat adevărat se roagă soției sale, alături de el, cu toate bolile și cicatricile din lume. Despre asta este dragostea!
Sunt realist, nu sunt un fan al corectitudinii politice, dar unele subiecte sunt de neatins”, a scris tânărul medic.
Influencerul George Buhnici s-a aflat de luni, 18 iulie, în centrul unui scandal uriaș în legătură cu mai multe dintre declarațiile sale către Antena Stars, într-un reportaj prezentat la festivalul Neversea de la Constanța. Mii de oameni continuă să-l critice pe rețelele de socializare, practic mediul care l-a făcut celebru.
Influencerul și vlogger Buhnici, care are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, a declarat: „Venim la mare să vedem pielea și vreau ca pielea să nu aibă vergeturi. Putem fi de acord că e în regulă să ne uităm la sâni și buci? Asta vreau sa vad pe mare!”. Într-o noapte de Neversea, Bunich le-a mai spus reporterilor de pe plaja Constanța: “Sunt norocos să am o soție care arată ca o minoră. Aceasta este șansa vieții mele. Îți jur. Uite. Urmărește-o!”.

VIZIONARE crossmenu