Live Residence - Apartamente Bucuresti

“Iarna aceasta va fi mai bună decât iarna trecută. S-au făcut niște lucrări intenționat. Știm unde este o avarie nu ar trebui să se mai întâmple iarna aceasta. Cât despre ce mijloace de transport, avem patru șantiere de câte 10 km fiecare. Suntem foarte fericiți de Ucraina. Din păcate, nu au început în martie așa cum era de așteptat, dar anul acesta vom finaliza aproximativ 35 de kilometri. Se construiește o centrală provizorie pe fostul CET Titan”, a spus Nicușor Dan.
El a menționat că în iulie, o problemă anume a fost CET Sud, care era în curs de revizuire. „De obicei trebuie să-l suplimentez cu CET , doar că nici el, nici conductele din regiunea de est nu fac față presiunii, și atunci eșuăm și multă lume nu are apă caldă”, a mai spus primarul.
El a subliniat că unele lucrări de restaurare au fost amânate din cauza eșecului guvernului anterior Firea de a organiza licitații.
“Anul trecut, în 2021, nu am terminat licitația. Am pierdut 2021 pentru că guvernul anterior a prezis că o companie municipală ar putea alerga 60 km, când de fapt ar putea alerga 10 km pe an. În 2021, am făcut-o, toate licitațiile intră în efect în primăvara lui 2022. Chiar dacă avem o sumă infinită de bani și constructori, tot nu putem ajunge la viteze de peste 50-60 de kilometri pe an pentru că trebuie să asigurăm apă și căldură”, a explicat primarul.
La începutul lunii iulie, raioanele 2 și 3 ale capitalei au rămas fără apă caldă câteva zile. Ulterior, Elcen și Termoenergetica s-au conflictual cu privire la motivele acestui fapt.

VIZIONARE crossmenu