Live Residence - Apartamente Bucuresti

Acoperișul curbat al acestei case este realizat din cherestea laminată, iar interiorul casei este realizat din pin, dar și din chiparos. Lemnul folosit în alcătuirea casei este unul absolut superb, acesta reușind să încălzească mereu casa. Se creează o experiență inedită, ea fiind primitoare, dar și confortabilă în același timp. Această casă permite oricui să se bucure de confortul dorit.
Fiind amplasată între copaci, casa este o adevărată minune de locuință, ea potrivindu-se perfect cu natura din jur. Ea pare că se mișcă cu natura din jur, iar formele folosite în realizarea acestei case fiind parcă desprinse din altă lume. Partea de sus a acestei mici case moderne e asemănătoare literei C întoarse, iar în partea de jos se formează un dreptunghi incomplet.
În partea superioară a casei, ferestrele fantastice oferă niște vederi frumoase, dar și o lumina naturală. Cele două terase oferă un spațiu uimitor în aer liber. În jumătatea inferioară a casei se află o zonă interesantă, aici fiind locul perfect pentru a admira natura înconjurătoare de la nivelul solului. În interiorul casei, lemnul este unul deosebit, creându-se aici o atmosferă cât se poate de confortabilă. Zona de zi are și ea un mobilier elegant, acesta fiind construit în rafturi, iar verdeața fiind una fabuloasă. Dormitorul este uimitor, acesta oferind două noptiere interesante, dar și ferestre continue.
Vederea panoramică, precum și arhitectura remarcabilă sunt două aspecte interesante ale acestei construcții, ea reușind să ofere o experiență captivantă.

VIZIONARE crossmenu