Live Residence - Apartamente Bucuresti

Iată o abordare proaspătă și nouă a arhitecturii verzi! Casa din inima metropolei încântă prin abordarea sa unică asupra conceptului de „verde”, fără teamă să agite prea tare lucrurile și să reinventeze ceea ce este evident.

O fațadă tradițională victoriană este extrudată aici în trei cuburi minimaliste distincte, juxtapuse unele pe altele pentru a crea o matrice de solid și gol – o suprapunere unică de spații deschise, semideschise și închise care fac loc pentru viziunea și ambițiile acestui proiect. Echipa de arhitecți triumfă în crearea unei expresii unice a stilului de viață contemporan în această casă modernă, proaspătă, îmbinând spațiile cu o formalitate relaxată, care este în același timp impresionantă și primitoare.

Cuburile albe minimaliste definesc pânza goală pe care designerii pictează cu accentuate vii de verde. Prin ambele – natură și culoare – creează cadre de verde schimbătoare care permit unei atmosfere de mediu exterior să pătrundă chiar în inima casei, luând adesea forma curții verzi care animă spațiul și alteori ca elemente vizuale care îl accesorizează.

Accentul se pune aici pe fluiditatea spațiului, a vederii și funcționalității oferite de volume și coregrafia unică a mișcării pe care o induce. Interioarele sunt în concordanță cu tonul minimalist, prezentându-se ușor pentru a păstra fluxul și senzația acestei case moderne și proaspete.

VIZIONARE crossmenu