Live Residence - Apartamente Bucuresti

Compania Wunderpark din Cluj-Napoca susține că își dorește spațiu acolo pentru organizarea de evenimente, zone de luat masa și zone comerciale. Compania este deținută de Novus Capital și acționarul acesteia este Ioan Bogdan Buta. Este acționar la mai multe companii implicate în organizațiile Untold și Neversea.
„Ne dorim să reunim într-un singur loc un număr mare de activități de expresie artistică care să fie combinate cu elemente de restaurante, magazine sau centre de dezvoltare a ONG-urilor. Parcul lzvor din capitală este considerat proiect, București, dezvoltarea comunității și a turismului”, a raportat compania.
Wunderland s-a angajat, de asemenea, să planteze copaci, să remedieze și să curețe întregul parc, să înlocuiască spațiul verde odată ce iarba este afectată de mișcările populației și să respecte limitele legale de zgomot și poluare fonică.
ONG-urile obiectează
În această vară, Parcul Izvor a găzduit Festivalul Nostalgiei, eveniment care a atras furiile unor ONG-uri care au cerut ca evenimentele desfășurate în parc să nu restrângă libertatea și accesul liber la spațiile verzi publice.
„În fața acestor abuzuri, spațiile verzi și cetățenii bucureșteni nu sunt protejați și acest lucru trebuie să se schimbe”, a cerut ONG-ul.
Acestea arată că Bucureștiul este cu mult sub pragul de 26 m² de spațiu verde pe cap de locuitor și parcurile nu mai pot fi sacrificate pentru organizarea de evenimente.
„Cea mai clară dovadă a impactului puternic al unor astfel de evenimente asupra spațiilor verzi este statul în care se află Parcul Izvor după evenimentul din vara acestui an, unde gazonele au fost distruse și acoperite cu moloz și mucuri de țigară. În același timp, copacii au fost avariați de grele. utilaje în faza de instalare a echipamentelor. Impactul deplasării, dar în lipsa înregistrării verzi, aceste avarii nu pot fi evidențiate pe termen scurt, mediu și lung.
Răspunsul primăriei
Horia Tomescu, viceprimarul care se ocupă de spațiile verzi ale capitalei, a declarat pentru Hotnews că procesul este în prezent la nivel de solicitare și nu a fost luată nicio decizie cu privire la Parcul Izvor.
“Nu am cunoștință de o astfel de propunere. În biroul meu, nu există nicio cerere în acest sens. După nostalgie și ce s-a întâmplat cu Cișmigiul în iunie, le rog pe cei de la ALPAB să fie foarte atenți la ce semnează la eveniment. comisie”, a spus viceprimarul Horia Tomescu.
Cererea trebuie aprobată de Consiliul General al Municipiului București.

VIZIONARE crossmenu