Live Residence - Apartamente Bucuresti

Oana Gheorghiu crede că politicienilor le este frică de asociație, al cărei fondator construiește un spital. „Este o relație aproape întotdeauna deschisă, și cumva oamenilor le este frică de noi, politicienii, simt că le este frică de noi. Nu știu dacă asta e ciudat, cred că este și normal, pentru că într-un fel am Arătat brusc sus și toată lumea a vrut să știe cine era în spatele lor, trebuie să fie cineva în spate, mai ales unele servicii”, a declarat Oana Gheorghiu.
Aud adesea că suntem oameni de serviciu, pentru că în România încă trăim în trauma comunismului: dacă cineva reușește să facă ceva, este evident că nu poate fi atât de tenace sau să o facă singur, spatele e ceva pe aceasta. Am spus, într-un fel ne-am amuzat, crezi că aceste servicii sunt menite să ne lase în pace, asta e o glumă interioară. Oana Gheorghiu:
“De ce le este frică de noi? Știm cu toții că avem o clasă politică superficială, este un amestec de corupție și incompetență și, din păcate, nu se dezvoltă ca societatea civilă. În opinia mea, societatea sau societatea civilă, cel puțin, este mult mai înalt decât clasa politică și, paradoxal, veți găsi societatea civilă mai capabilă decât sfera guvernării.
Un reprezentant al Donate Life a amintit de un incident legat de fostul ministru al Sănătăţii Solina Pintia.
Am avut niște discuții foarte clare cu ministrul Pintia care a venit la spital și îmi amintesc că unul dintre lucrurile pe care ea ne-a spus, șocant, a fost că suntem criminali. Suntem vulnerabili la anchete penale pentru că strângem bani pentru a construi spitale, dar nu strângem bani pentru spitale. Ona Giorgio:
„Adică să luăm banii și să-i dăm statului român și să se distreze, de parcă problema statului român ar fi banii. Nu cred că în România, în ultimii 15 ani, problema statului român sunt bani, dar problema țării române este capacitatea și onestitatea de a face aceste proiecte”, a mai declarat Oana Gheorghiu.

VIZIONARE crossmenu