Live Residence - Apartamente Bucuresti

Nu tocmai mic, dar nici atât de spațios, acest apartament este combinația perfectă de simplu, elegant și spectaculos. Măsoară în total 56 de metri pătrați și are un plan deschis. Bucătăria și camera de zi împart același spațiu, iar cele două sunt delimitate frumos de o insulă de bucătărie care se potrivește cu alcova ferestrei.

 

Spațiul de locuit are un aspect foarte ascuțit și primitor. Canapeaua Togo, cu designul său casual, creează o ambianță confortabilă, în timp ce servește și ca punct focal viu colorat pentru cameră. Culorile roșii apar, de asemenea, sub formă de detalii de accent, cum ar fi tava pentru măsuță de cafea, otomanele și cordonul pandantivului.

 

Ce este cu adevărat frumos este paleta de culori. Este simplu, dar îndrăzneț și vibrant. Combo-ul alb-negru este baza pentru întregul decor. Peretele de beton lustruit din sufragerie și accentele din lemn de culoare deschisă se echilibrează minunat.

 

În afară de contrastele de culoare, camera de zi are, de asemenea, o gamă frumoasă de modele vizibile pe covor și perne. Măsuța de cafea albă are o tavă de servire încorporată și un design modern alb lucios.

 

Bucătăria este un spațiu luminos decorat în mare parte cu dulapuri albe. Radiatorul vopsit a fost menit ca o notă de culoare pentru a înveseli spațiul și pentru a se potrivi și cu unele dintre celelalte accente din cameră. Este o strategie foarte interesantă pentru a face față unităților incalzitoare incomode și a le transforma în puncte focale în loc să le ascundă.

 

Ușa din față duce direct în spațiul de locuit în plan deschis. Modul în care oglinda încadrată se sprijină neprevăzut de perete și televizorul montat pe perete și combo-ul canapelei Togo creează instantaneu o atmosferă primitoare.

 

O ușă elegantă de buzunar duce apoi în dormitor și, din nou, decorul este foarte casual și primitor. Peretele din cărămidă vopsită în alb adaugă căldură și un pic de farmec rustic camerei, în timp ce luminile suspendate din sârmă atașate la podea și tavan adaugă simetrie.

 

Radiatorul roșu se potrivește cu cel din bucătărie și perdelele lungi albe ascund parțial peretele negru de accent și astfel se creează un contrast elegant de culori.

 

Albul, negrul și roșul rămân cele trei culori definitorii și nu lipsesc nici accentele lemnului.

 

Un tip similar de decor caracterizează și baia mică, dar cu siguranță elegantă. Plăcile mozaice roșii și peretele din sticlă creează o zonă frumoasă de duș, în timp ce restul spațiului este în principal alb.

 

VIZIONARE crossmenu