Live Residence - Apartamente Bucuresti

Evie este transgender și nu și-a schimbat încă genul în buletin informativ, deși a început transgender anul trecut. Deci, în document, ea este încă bărbat și, prin urmare, legal căsătorită cu o altă femeie.

Georgiana și Evie s-au întâlnit pe aplicația de întâlniri Tinder în octombrie 2021. S-au mutat împreună o lună mai târziu, iar în decembrie Georgiana a cerut-o în căsătorie. Evie a făcut același lucru în aprilie.

„Am decis să ne căsătorim în curând pentru că Evie urma să-și schimbe genul în anunț și apoi nu am mai putut face asta. Inițial, el a vrut doar să-și schimbe numele în anunț în loc să-și schimbe genul, dar aici vine război (din Ucraina, n.r.) și părerile noastre s-au schimbat puțin”, a declarat Georgiana publicației citate.

Ambele femei au mai fost căsătorite. Georgiana a divorțat în 2016. Ea știe că este pansexuală și a făcut sex atât cu bărbați, cât și cu femei în trecut, dar toți au fost mai scunzi de-a lungul lunilor.

Evie are chiar și un copil dintr-o căsătorie anterioară, o fetiță. Ea a spus că nu și-a dat seama că este transgender până în 2021, când avea 36 de ani.

„Sunt deprimat atât de mult timp și nu găsesc un motiv. În comunitatea trans, unii oameni spun că este ca un fel de gimnastică mentală: în loc să recunoști că ești trans, pentru că asta te va cauza nenumărate. probleme, începi să cauți ce cauzează Tot felul de alte motive pentru care ești deprimat”, mărturisește Evie.

Evie și fosta ei soție sunt în relații bune, iar fiica lor de trei ani nu are nicio problemă că tatăl ei este femeie. Recent, el a numit-o „mama” în loc de „tată” și a vizitat-o ​​frecvent.

Data cununiei civile este stabilită pentru 9 iulie 2022 și nu este o întâmplare – chiar înainte de Parada Mândriei București.

“Legea spune că nu ne putem căsători dacă suntem de același sex, dar în document nu există un document pentru persoane de același sex. Țara română nu face diferența între genuri, așa că nu va fi o problemă”, a spus Georgiana.

Mama ei a participat la nuntă, dar tatăl ei nu. “S-a speriat și nu ne văzuse împreună. A spus ca este dintr-o alta epoca si nu a înțeles”, a notat Georgiana.

Deși funcționarul public i-a cerut lui Evie să-și schimbe hainele și să se îmbrace în bărbat la început, aceasta a renunțat la obiecția ei și a prezidat nunta.

VIZIONARE crossmenu