Live Residence - Apartamente Bucuresti

„Primul tramvai Astra Imperio Metropolitan al STB SA a fost testat în această seară pe ruta Depoul Militari – Răzoare – Depoul Alexandria”.
Primul tramvai construit în Astra Arad a ajuns la București pe 31 mai, mai devreme decât termenul prevăzut inițial pentru august. Va fi lansat în mod regulat începând cu luna august.
Contractul cu Astra din 2021 valorează în jur de 200 de milioane de euro.
Potrivit companiei municipale de transport STB, 100 de tramvaie noi, cu o distanta de 36 de metri, au o capacitate totala de 322 de locuri, dintre care 56 sunt pe scaune, iar un loc special este amenajat in salonul pentru scaune cu rotile si scaune pentru copii din Bucuresti.
Pe 30 mai, Valer Blidar, președintele grupului de firme Astra Arad, a explicat că acestea oferă „toate condițiile pe care le îndeplinește un tramvai modern din orice țară din vestul Europei”. El a adăugat că alte „8-9 tramvaie” erau în sală, în fazele finale.
Pe lângă aer condiționat și podea mică, acestea oferă călătorilor și WIFI gratuit și încărcarea telefonului.
Ca noutate, în aceste tramvaie pasagerii pot transporta bicicletele prin intermediul unui sistem de prindere și asigurare pliabil care nu ocupă spațiu pentru alți utilizatori atunci când nu este folosit.

VIZIONARE crossmenu