Live Residence - Apartamente Bucuresti

Casa din imagini este un model de originalitate, reinterpretare arhitecturală și inspirație creativă. Această fermă rustică modernă se ancorează în profiluri familiare și referințe estetice, pentru a-și reda spațiile și experiența cu o notă de nostalgie. Articulat magistral de arhitecții talentați implicați în renovare, acest proiect încapsulează o tranziție în timp, sensibilitate și așteptare, în contextul său arhitectural și cultural.

Casa hambar traduce scheletul tradițional într-o rețea complicată de șipci deschise din lemn, înfășurate în jurul suprafețelor vitrate, care definesc forma construită. Acestea nu numai că creează un model interesant de lumină și umbră în interior, ci introduce un strat secundar care atinge nivelurile de intimitate necesare oricărei case. Construcția cutiei de sticlă asigură că interiorul este cald și scăldat în lumină naturală, redând în același timp hambarul în dialogurile de design contemporan. Prin urmare, ferma rustică modernă rezultată este impresionantă din punct de vedere vizual și stabilește o prezență impunătoare în împrejurimile sale naturale.

Interiorul clădirii urmează exemplul în temperament și ton; spațiile sunt conținute în planuri clare și simple. O alegere atentă a mobilierului și a elementelor populează aceste cochilii adaptive cu caracter, farmec și fler individual. Aspectul este deschis și fluid, cu o interconectivitate subtilă punctată de pereți parțiali și planuri independente. Magistrală în design, abordare și ofertă unică, această fermă rustică modernă îmbină trecutul și prezentul, pentru a crea un șablon pentru viitor.

VIZIONARE crossmenu