Live Residence - Apartamente Bucuresti

“Incepand de luni 25 iulie 2022 vor fi modernizate peroanele stației de tramvai “Brașov” de pe linia 41. Prin urmare, până la finalizarea acestor lucrari se va moderniza statia de tramvai “Brașov” de pe strada Brașov pe ambele sensuri. Drumul Stația de tramvai Taberei va fi suspendată.Nu este specificată durata închiderii stației de la Drumul Taberei, doar că este o situație „provizorie”.
STB sfătuiește călătorii să folosească cea mai apropiată stație, Parcul Drumul Taberei, care se află lângă Parcul Moghioroș la intersecția Brașov, Drumul Taberei și Bulevardul 1 Mai.
Tramvaiele noi nu se potrivesc cu platformele actuale
Paisprezece peroane de pe linia de tramvai 41 vor fi ajustate după ce Primăria a achiziționat noi tramvaie de la Astra Arad mai lungi decât peroanele. Noul tramvai are 36 de metri lungime, cu aproape 3 metri mai lung decât gara, motiv pentru care peronul va fi extins la 40 de metri.
„Aceste lucrări includ lărgirea lăţimii platformei pentru a o face accesibilă persoanelor cu dizabilităţi, montarea de garduri de protecţie pentru călători, semne de circulaţie, mobilier urban”, a explicat primarul Nicuşor Dan.
Tramvaiul 41 are 22 de stații, una dintre cele mai aglomerate din București, iar opt dintre ele au fost „modernizate”, potrivit primăriei capitalei.

VIZIONARE crossmenu