Live Residence - Apartamente Bucuresti

Ceea ce a fost cândva un teren de baschet este acum un apartament de lux cu 5 dormitoare.

Arhitecții au vrut să-și urmeze fericirea și au reușit să facă acest lucru creând o casă romantică și minimalistă. Au decis să investească în cele două etaje superioare și să le transforme într-o vitrină a tuturor lucrurilor pe care le-au făcut cel mai bine. Nu au vrut să schimbe totul, așa că au păstrat parchetul original de baschet în zonele private ale apartamentului.

După cum puteți vedea, au fost folosite culori strălucitoare pentru a-i oferi un aspect jucăuș și funky. Există o mulțime de caracteristici uimitoare, cum ar fi șemineul, covorul verde din zona de zi, care arată ca iarba, mingea discotecă din dressing, teatrul acasă și multe altele.

Un alt lucru uimitor în acest sens este tapetul care a fost proiectat și de arhitecți. Mai mult, camerele se simt mari, luminoase și aerisite, datorită alegerii bune a paletei de culori. Bucătăria este extrem de funcțională și de stil înalt. Totul a fost făcut pentru a-i da aromă și acum este gata pentru ultimul său apel.

Arhitecții apartamentului au decis să reproiecteze o clădire care avea nevoie de ajutorul lor din cauza anilor de abandon și i-au dat ceva dragoste.

VIZIONARE crossmenu