Live Residence - Apartamente Bucuresti

Sydney nu este capitala Australiei, dar este cel mai mare oraș din țara respectivă. Atâția oameni locuiesc acolo și orașul crește în fiecare an. Asta explică de ce fiecare bucată de pământ este foarte importantă și valoroasă, deoarece Australia este oricum pustie în interior. Nu e de mirare că oamenii încearcă să folosească fiecare centimetru de teren și multe case sunt dezvoltate pe verticală în loc de orizontală ca în alte părți ale lumii. Această casă Rozelle Terrace de la Carter Williamson Architects este proiectată inteligent și arată incredibil, reușind să aibă și o terasă cu trepte de iarbă și piatră.

Dacă vedeți casa din exterior pare incredibil de mică, între o altă casă și un zid de piatră. Cu toate acestea, când vă uitați la imaginile care descriu interiorul, veți vedea cum spațiul este utilizat cu atenție, valorificându-l la maximum. Cel mai bun exemplu este faptul că au vopsit toți pereții în alb, creând impresia de spațiu și, de asemenea, modul în care au organizat spațiul de sub scări. Există o mulțime de scări, deoarece există două nivele în casă și aceste scări sunt bine fixate în perete, parând că plutesc. Dar dedesubt au aranjat suportul TV și dulapul, precum și o mulțime de dulapuri de depozitare care sunt foarte bine aranjate pe pereți pentru a economisi spațiu.

Baia este, de asemenea, albă și frumos ascunsă în ceea ce pare a fi mansarda și toate lucrurile din ea sunt perfect dimensionate pentru o baie mică, dar bine echipată. Parterul este folosit ca un spațiu deschis utilizat pentru o combinație de scopuri, deoarece servește ca cameră de zi, dar și sufragerie și este separat de spațiul exterior prin pereți mari și ferestre.

Dormitorul alb are imagini alb-negru pe perete și acest lucru îl face să pară cel puțin interesant. Chiar și terasa din exterior este foarte bine proiectată și folosește fiecare spațiu disponibil, deoarece reușește să aibă atât iarbă, cât și piatră și un aranjament frumos de plante în doar câțiva metri de spațiu. Frumos lucru de la Carter Williamson Architects.

VIZIONARE crossmenu