Live Residence - Apartamente Bucuresti

Aldritch Residence este o structură cu două etaje, cu un design contemporan. A fost proiectat de studioul australian EnterProjects și este situat în Perth, Australia de Vest. Era menit să arate ca o extensie a peisajului. Casa îmbrățișează peisajul și pare într-adevăr o parte din el. De fapt, acoperișul este o extensie a peisajului de dedesubt. Mai mult, volumele acționează și ca o extensie a solului.

 

Casa are 3 dormitoare confortabile și două camere de zi, care ar putea părea puțin inutile, dar este de fapt un design bine gândit. Cele două zone de locuit separate sunt de fapt extremitățile casei și sunt conectate doar prin acoperiș. Dormitoarele și băile formează o zonă privată și sunt situate pe partea de vest a reședinței. Toate camerele sunt elegante și frumoase. Decorul interior este atât casual, cât și elegant. Există unele elemente care sunt într-adevăr unice și foarte atrăgătoare. Aici vorbesc despre lămpile pandantive uimitoare.

 

Decorul modern arată, de asemenea, un gust deosebit în ceea ce privește culoarea și textura. Observați camera de zi albă și roșie și sala de mese, unde sticla și transparența sunt combinate cu covoare pufoase și materiale fine. Tavanele sunt un frumos detaliu arhitectural. Ondulațiile grațioase ale acoperișului sunt încă un lucru care face ca această casă să fie specială.

VIZIONARE crossmenu