Live Residence - Apartamente Bucuresti

Articolul prezintă cazul unui bărbat care a fost găsit mort pe lacul Herăstrău, din Sectorul 1. Acest caz este investigat de Politia locală, biroul Omucideri. Dacă sunteți interesați de apartamente noi în această zonă, eDezvoltator.ro vă oferă o listă completă cu apartamente de vânzare din zona Herăstrău.

„În această dimineață, în jurul orei 1.10, Sediul Poliției București – Secția 2 de Poliție a fost sesizat de un bărbat că tatăl său, în vârstă de 56 de ani, a părăsit o locație din Sectorul 1 și nu mai răspundea la apeluri. Poliția a contactat imediat București-Israel, a spus el. Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov au demarat împreună procedura de căutare, mai ales în acest caz, după care bărbatul a fost găsit pe malul lacului din Sectorul 1. Poliţia Capitalei a declarat miercuri într-un comunicat de presă.

În vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor decesului, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Suspecți și Decese Vinovate din cadrul Biroului Omucideri al Poliției Capitalei.

VIZIONARE crossmenu