Live Residence - Apartamente Bucuresti

Incidentul s-a petrecut în această dimineață pe strada C.A. Rossetti și bărbatul erau angajați ai unei companii de energie electrică și lucrau la acel moment pe canalul de tehnologie.

“Bărbatul a fost prins în interior de incendiu. Detașamentul Mihai Vodă era dotat cu două autospeciale de pompieri și trei SMURD-uri”, a transmis ISU București. Din păcate, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost declarat decedat de medici.

Un alt muncitor de 44 de ani care însoțea un coleg a reușit să evadeze, dar a fost dus la spitalul Floreasca pentru îngrijiri. Reprezentantul ISU a raportat că a avut un atac de panică.

Pompierii au întrerupt curentul în zonă pentru a avea acces la canal. Ei vor stabili cauza incendiului. Între timp, traficul în zonă a fost restricționat.

La fața locului s-a deplasat și polițiștii pentru a asigura siguranța zonei, iar cazul a fost preluat de Biroul Moarte Suspectă și Omucideri Culoare din cadrul Biroului Omucideri sub supravegherea Parchetului Afiliat Judecătoriei Primului Sector pentru a stabili condițiile în care se produce un deces. a avut loc.

„În data de 26 iulie 2022, în jurul orei 10.00, formând numărul 112, Sediul Poliției Municipiului București – Sector 1 Poliție a fost informat că a izbucnit un incendiu pe o rază a Sectorului 1. Incendiul a fost stins și, într-un canal , a găsit cadavrul unei persoane”, a relatat un reprezentant al poliției capitalei.

VIZIONARE crossmenu