Live Residence - Apartamente Bucuresti

Watersmark 35 este o casă cu aspect interesant, situată la capătul unui drum din Austin. A fost un proiect realizat de Mell Lawrence Architects și a fost conceput ca un refugiu pașnic pentru clienți. Proprietarii au cerut un fel de sanctuar, un loc liniștit și liniștit unde să poată merge să-și reîncarce bateriile și să se relaxeze.

 

Situl terasat natural era de fapt ceva de care arhitecții puteau profita. Permite proprietarilor să se bucure de vederi panoramice ale văii, dictând în același timp parțial designul interior și structura casei. Există două fațade pentru această casă. Unul este puțin mai privat și are ferestre și uși mari care se deschid și permit soarelui să pătrundă în interior, precum și o altă fațadă deschisă spre vederea celor care trec.

 

În interior, casa are o zonă de living spațioasă și un pod de sticlă care o leagă de bibliotecă. Podul transparent are un bazin mic sub el. Apoi se deschide o terasă în camera de oaspeți. Aceasta este o zonă privată ascunsă pe deal. Nivelul superior al casei include o suită privată cu o verandă acoperită mare. Există, de asemenea, o baie principală, o zonă ecranată și o terasă deschisă plină de lumină naturală a soarelui.

 

Pentru construcție au fost utilizate numai materiale elementare, cum ar fi lemnul, piatra, betonul și metalul. Arhitectul a ales această paletă de materiale pentru a recrea o clădire atemporală.

VIZIONARE crossmenu