Live Residence - Apartamente Bucuresti

Nu este neobișnuit ca spațiile vechi și nefolosite să fie refăcute. Uneori devin spații comerciale, în timp ce alteori se transformă în case private. Este cazul acestui frumos loft. Odată un spațiu vechi, abandonat, acest loc este acum un spațiu de locuit unic, cu arhitectură modernă și un interior elegant.

 

Loftul este aproape în formă pătrată și are ferestre pe doar două laturi. Aceasta însemna că aducerea luminii în interiorul spațiilor de locuit va fi o provocare. Pentru a rezolva problemele legate de lumină și ventilație, noul design este aerisit și deschis. În centrul mansardei există acum un cub strălucitor. Este o structură asemănătoare unei cutii care seamănă cu un felinar imens. 

 

Acest cub unifică și separă camerele în același timp. Loftul conține un plan deschis care găzduiește zonele de living și de luat masa. Bucătăria se află pe cealaltă parte a cubului strălucitor. Este relativ mic și are un decor care combină elemente moderne și rustice. Grinzile din lemn expuse au un aspect îmbătrânit, în timp ce majoritatea mobilierului este modern.

 

Sala media este un spațiu separat. Are un interior simplu și confortabil, cu pereți și tavan cu lambriuri din lemn și cu o mulțime de spații de depozitare. De-a lungul mansardei, designerii au folosit lemn recuperat pentru podele și rame pentru ferestre. Corpurile de iluminat sunt deosebit de interesante, deoarece au design unic și forme organice.

VIZIONARE crossmenu