Live Residence - Apartamente Bucuresti

Construcție

Finisaje, rezistență, instalații
Am ales să folosim materiale cât mai calitative și robuste pentru a spori atât confortul locatarilor, cât și rezistența în timp a proiectului.

Te invităm să descoperi materialele folosite, preferabil în prezența unui expert în construcții care să confirme că am ales gamele peste medie.
Solicită o vizionare
Live Residence - finisaje
Live Residence - Constructie

Finisaje

Instalăm uși de MDF de la producători renumiți precum Portadoors; finisajele interioare pot fi alese de beneficiar în limita unui anumit buget iar prețurile materialelor sunt cele de en-gross. Deci bugetele noastre îți vor permite să accesezi chiar și game de lux.
Live Residence - Constructie

Structură de rezistență

Am construit clădirie pe structuri de beton în cadre, o soluție des folosită pentru blocuri și care oferă o rezistență la seisme foarte ridicată. Pereții sunt umpluți folosind cărămidă ceramică de 30cm grosime, un material atât rezistent, cât și foarte eficient energetic.
Live Residence - Constructie
Live Residence - Instalații
Live Residence - Instalații

Instalații

Am instalat centrale termice pe gaz în condensație - tehnologie care oferă o eficiență energetică cu 50% mai mare decât cele clasice. Radiatoarele sunt din oțel, un material foarte durabil în timp iar conductele sunt din PPR pentru a preveni coroziunea și pierderea căldurii agentului termic până la radiatoare.
Vrei să te convingi?
Vino în vizită!
solicită o vizionare
VIZIONARE crossmenucheckmark-circle